LAWATAN SAMBIL BELAJAR DI PULAU PINANG

 

Disediakan oleh Pn. Ainol Azmi bt. Lazim, Penolong Kanan Pendidikan Khas, Cik Siti Maisarah Bt. Zainal & Cik Johara Beevi Bt. Sajahan AJK Laman Web Pendidikan Khas Larut Matang dan Selama.

TARIKH : 30 April 2008

HARI : RABU

MASA : 7.15 PAGI

TEMPAT: PULAU PINANG

AKTIVITI :

Pada 30 April 2008 (Rabu) Kelas Pendidikan Khas Integrasi SK Changkat Larut telah menjalankan satu lawatan sambil belajar ke Pulau Pinang. Lawatan ini diketuai oleh Pn. Ainol Azmi Bt. Lazim iaitu Penolong Kanan Pendidikan Khas. Seramai 6 orang guru, 3 orang PPM dan 28 orang murid telah menyertai lawatan ini.

Sepanjang lawatan yang telah dijalankan, murid-murid mendapat pengalaman baru apabila mereka menaiki bas serta membuat lawatan ke tempat-tempat tersebut. Murid-murid juga dapat mengawal diri serta menunjukkan disiplin yang baik di luar sekolah. Disamping itu, guru-guru juga dapat pengalaman baru dalam merancang aturcara dari segi masa dan daya tarikan sesesuatu tempat dimana murid- murid dapat manfaat dengan sepenuhnya.

Guru-guru telah menjalankan tugas degan jayanya dan menunjukkan komitmen yang tinggi. Ibu bapa gembira kerana guru-guru berjaya membawa anak-anak istimewa

mereka pergi melancong dan berjanji akan memberi sokongan kepada program-program yang akan dijalankan pada masa akan datang.

picture-321.jpgpic00066.jpgm.jpgpicture-336.jpgpic00067.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: